Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN VÄSTSVERIGE

Vi är en förening för dig som arbetar i styrelser och/eller äger bolag. Vi hjälper varandra utveckla bolagstyrning, ofta från ägarlett till ägarstyrt, genom värdefull styrelsekunskap. Hos oss får du kontakter och kunskap som kan hjälpa dig framåt.
Läs mer om oss...

Hur rustar jag mig inför mitt första styrelseuppdrag?

Detta program vänder sig till dig som söker ditt första styrelseuppdrag och vill rusta/förbereda sig inför att bli tillfrågad för styrelseuppdrag. | Nästa start under november 2022

Nyfiken på StyrelseAkademien

Vi berättar gärna mer för dig! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Nätverk för medlemmar i Västsverige

Erfarenhetsutbyte med andra som arbetar med liknande saker och gjort den resan man planerar är berikande, bland annat därför är nätverk viktigt. Läs mer om de nätverk vi idag driver, och startar upp under hösten.

Styrelseutbildningar i Västsverige

Här kan du läsa mer och anmäla dig till de utbildningar vi kan erbjuda i Västsverige. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på e-post: vastsverige@styrelseakademien.se eller telefon: 0761-979930

Styrelserekrytering

Vi arbetar med att hjälpa varandra, från styrelsearbetare till styrelsearbetare - för ett värdeskapande styrelsearbete.

Styrelseförsäkring

StyrelseAkademien lanserade 2010 en unik styrelseansvarsförsäkring som omfattar samtliga styrelseuppdrag en styrelseledamot har. Försäkringen går att teckna för medlemmar i StyrelseAkademien.

Styrelsekunskap & StyrelseAkademien

Under rubriken INSIKT OM hittar du digitala aptitretare inom områdena Styrelsearbete & StyrelseAkademien, Medlemskapet, Ordföranderollen, Strategiarbetet, Ekonomi i styrelser, Styrelseutvärdering, Styrelseansvarsförsäkring och Protokollet. Vilken skillnad gör kunskap inom dessa områden och vad erbjuder StyrelseAkademien?

Evenemang

Styrelseansvarsförsäkring | 22 november

Som styrelseordförande, ledamot eller VD har du ett juridiskt ansvar och riskerar skadestånd och höga juridiska kostnader. På en lunchtimme får du insikt i StyrelseAkademiens försäkring, hur den kan ge dig arbetsro i styrelsearbetet och exempel på när den gjort stor skillnad. | Online

Utbildning

Utbildning - Ordföranderollen | 15 november

Ordföranderollen i styrelsen skiljer sig från övriga ledamöters. I utbildningen lär du dig vilka arbetsuppgifterna är, både formellt och praktiskt. Du får handfasta tips och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag att styra bolaget och skapa värde tillsammans med övriga ledamöter. | 1-dagsutbildning Göteborg

Evenemang

Stiftelser | 10 november

StyrelseAkademien Västsverige bjuder in styrelseledamöter i stiftelser till en arena för att kunna träffas och utbyta erfarenheter i styrelsearbetet. | Göteborg

Utbildning

Utbildning - Protokollföring | 10 november

Protokollet är ett viktigt dokument för styrelsen. På utbildningen lär du dig om protokollets roll i olika situationer, vad ett formellt korrekt protokoll innehåller, vad som kan gå fel och hur protokollet blir en hjälp i styrelsearbetet. | Halvdagsutbildning Göteborg

Evenemang

Styrelsenätverk i Lidköping | 9 november

Nätverk där styrelsearbetare, vd och ägare träffas och samtalar om utveckling av styrelsearbete och omvärldsbevakning. I rundabordssamtal lyfter vi ett aktuellt tema, diskuterar och utbyter erfarenheter. | Lidköping

Utbildning

Bli en certifierad ledamot i höst!

Vill du utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete och dessutom certifiera dig som ledamot? Vill du bidra på rätt sätt och med rätt frågor kring styrelsebordet? Rätt Fokus i Styrelsearbetet är vår mest populära utbildning. Välj mellan online eller klassrum i hela Sverige.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Effective company directorship - online education

Boardroom professionalism is an essential ingredient for business success, regardless of industry and company size.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: