Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Välkommen till våra Guldklubbeevent 2018

Länets kommitté har i samråd med ett bolags styrelse. med säte i Kalmar kommun, nominerat dess ordförande till utmärkelsen Guldklubban. Ledamot alt. VD i det företag som nominerat läser upp nomineringstexten och årets kandidat gratuleras med standar, blommor och biljett till det stora eventet i Stockholm. Hen får också berätta om sina erfarenheter som ordförande och leverera goda råd om ordförandeskap. 

Våra Guldklubbepartners SEB och Deloitte redogör om hur urvalsprocessen går till och hur en riktigt bra ordförande kan få nationella priset i Stockholm på Grand Hotel 28 november.

Läs mer och anmäl dig via länkarna nedan: 19 oktober: Guldklubbeevent Hotel Rådmannen i Alvesta - Kronobergs läns kandidat avslöjas 

31 oktober: Guldklubbeevent Guldfågeln Arena i Kalmar - länets kandidat avslöjas 

I år erbjuds inget Guldklubbeevent i Blekinge län men vi bjuder istället in till en lunchträff med tema framgångsrik bolagsstyrning och externa ledamöter. 

24 oktober: Lunchträff om bolagsstyrning och externa ledamöter på Hotel Fritzatorpet i Olofström

Nationella partners: