Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Årets Stora Styrelsedag i Skåne

Torsdagen den 12 oktober gick Stora Styrelsedagen av stapeln på Malmö Live. Här undertill kan du bläddra igenom bilder från evenemanget. Du kan även se bilderna här.

StyrelseAkademien Skåne

 

Stolta partners

 

Cronström Co Handelsbanken    LindahlNordeaPwC  SEB  SwedbankWesslau Söderqvist
Guldklubban
Stora Styrelsedagen i Skåne arrangeras i samarbete med Cronström & Co.

 

Dagens moderator och talare

Moderator Mia Odabas är ekonom och journalist. Efter 15 år som moderator är hon övertygad om att ”det är först när vi lyckas skapa smarta samtal som det också föds smarta lösningar”.

Heidi Avellan
Heidi Avellan är politisk chefredaktör på HDSydsvenskan. Under 1990-talet arbetade hon som Nordenkorrespondent för Hufvudstadsbladet och Politiken. Heidi är en återkommande gäst i åsiktspanelen i ”God morgon, världen” i Sveriges Radio P1.

Andreas EkströmAndreas Ekström är krönikör och journalist, verksam på Sydsvenskan och Journalisten. Andreas har gett ut ett antal böcker, bland annat utkom 2010 ”Google-koden”, en reportagebok om Google, företagets image och dess inverkan på samtida kultur och medier.

Micco Grönholm
Micco Grönholm är varumärkesutvecklare, specialiserad på internationell marknadsföring. Efter tre år som Helsingborgs kommunikationsdirektör, blev han i år stadens ”Head of Future”. Syftet är att stärka innovationskraften och ytterligare stärka konkurrenskraften för Helsingborg och Greater Copenhagen.

Anders Jarl
Anders Jarl är vd för Wihlborgs Fastigheter och civilingenjör, väg och vatten, med ett förflutet på Skanska, SEB och Diligentia. Anders lever enligt motto ”Att göra allting med ett leende, det är viktigt att glädjen finns med”.

Amanda Lundeteg
Amanda Lundeteg är vd för stiftelsen AllBright som arbetar för att ”Alla människor ska ha rätt att nå sin fulla potential, oavsett kön eller bakgrund”. Hennes styrka som inspiratör och kunskapsspridare, ledde till att hon 2016 utsågs av TCO till ”den mäktigaste personen i framtiden”.

Robin Molvin
Robin Molvin är Senior Investment Director på Ratos. Han är också bolagsansvarig för friluftsföretaget Oase Outdoors, där Ratos är majoritetsägare. Robin har tidigare arbetat som Investment Manager på Nordstjernan och som analytiker på Alfred Berg Fondkommision.

Peter Nilsson

Peter Nilsson är vd och koncernchef för Trelleborg och har ett förflutet som organisationskonsult på BSI – och som elithandbollsspelare. Peter är bland annat styrelsemedlem i Beijer Alma och Sydsvenska Industri & Handelskammaren

Sophie Persson
Sophie Persson är professionell styrelseledamot och styrelseutbildare med lång erfarenhet som företagsledare. Sophie fokuserar på affärsutveckling, strategi, tillväxt, eller andra omvälvande förändringar och har författat boken "Styrelseordförandens nya roll – Konsten att leda en värdeskapande styrelse".

Caroline Sundewall
Caroline Sundewall är professionell styrelseledamot och rådgivare och sitter idag i styrelsen i bland annat Cramo Group och Elanders. På meritlistan finns tidigare styrelseuppdrag i exempelvis Telia Sonera och Swedbank. Caroline startade som journalist och analytiker för Dagens Industri med flera tidningar.

Henrik von Sydow
Henrik von Sydow är jurist och omvärldsstrateg på Carnegie Privatbank. Henrik har arbetat som journalist och var under många år riksdagsledamot för moderaterna och under fyra år ordförande i riksdagens skatteutskott. Henrik tror att nycklar för att skapa förtroende är viljan att bygga relationer och att vara bra på att visa sin kunskap.

Magnus Tegborg
Magnus Tegborg är vd för Harvey Nash Nordic, ett företag som erbjuder såväl rekrytering som interimlösningar av chefer och specialister. Magnus grundade 1990 Alumni, ett rekryteringsföretag där han fortfarande är aktiv och som idag ingår i Harvey Nash Group.

Anna Werntoft
Anna Werntoft är vd för affärs- och IT-konsulterna Stratiteq. Företaget vägleder kunderna i den digitala transformationen, från strategisk utveckling till tekniska leveranser. Anna var tidigare affärsutvecklingschef på Cerdo Bankpartner. Idag sitter hon i styrelsen för Minc, Innovation Skåne, Serstech och Ikano Bostad.

 

Program 12 oktober

Vi börjar dagen kl 14.30 med kaffe och registrering och kör därefter igång programmet kl 15.00. Vi rundar av dagen med gemensam middag och mingel från kl 18.30.

 • Välkomna
  Moderator Mia Odabas, journalist och moderator
  Kristina Jarring Lilja och Göran Alvek, StyrelseAkademien
 • Det geopolitiska läget
  Henrik von Sydow, Carnegie Privatbank
 • Förtroende byggs med öppenhet och ödmjukhet
  Peter Nilsson, vd Trelleborg
 • Morgondagens styrelse - hur kommer den att se ut? Och hur resonerar vi kring styrelsens viktigaste roll - att tillsätta och avsätta vd med förtroende
  Anna Werntoft, vd Stratiteq
  Magnus Tegborg, vd Harvey Nash Nordic
  Amanda Lundeteg, vd AllBright
  Sophie Persson, professionell styrelseledamot
  Robin Molvin, Senior Investment Director Ratos

 • Styrelsens betydelse för ett framgångsrikt ledarskap
  Anders Jarl, vd Wihlborg

 • Årets skånska nominering till Guldklubban

 • Det handlar om förtroende
  Micco Grönholm, varumärkesexpert
  Heidi Avellan, politisk chefredaktör HDSydsvenskan
  Caroline Sundewall, professionell styrelseledamot

 • Sju sätt att äga världen
  Andreas Ekström, författare och krönikör

 • Tack för idag!
 • Middag

Nationella partners: