Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SKÅNE

Med drygt 800 medlemmar är vi Skånes ledande forum för professionell styrelseutveckling och -utbildning. Här tittar vi mer framåt än i backspegeln. Vårt mål är att din styrelse ska ha den strategiska höjden som krävs för att ta bolaget framåt i den digitaliserade värld vi lever i.

Läs mer om oss...

Evenemang

Guldklubban 2020

I år sker utdelningen av Guldklubban i digitalt format och StyrelseAkademiens medlemmar erbjuds att delta den 30 november 12.00 – 12.45. Förutom prisutdelningen får du möjlighet att lyssna till Årets ledare Mia Brunell Livfors, på temat ”Styrelsearbetet i en oväntad kris”.

Evenemang

Digital styrelsefika

Den 2 december har vi styrelsefika med tema ”Valberedning – behövs det? Seriöst… vi har samma styrelse sedan många år. Vad skulle en valberedning tillföra?” Paul Folkesson, Synbar AB, inleder styrelsefikan denna gång med att förmedla erfarenhet kring valberedningens arbete och vikten av ett fungerande sådant

Nyheter

Ny verksamhetschef i StyrelseAkademien Skåne

Lisa Schuman tillträder som verksamhetschef den 1 januari 2021. Hon kommer närmast från en tjänst som vice VD/HR-chef för Storesupport. Lisas bakgrund innefattar en bred erfarenhet inom strategisk HR i företag som IKEA och ICA.

Utbildning

Refresh Rätt fokus - Webbinarium

Nya lagar, nya förutsättningar – vad behöver vi nu ha koll på i vårt styrelsearbete? Välkomna till ett webbinarium med fokus på nya trender, lagar och förutsättningar som påverkar vårt styrelsearbete. Webbinariet är en del av StyrelseAkademien Skånes årliga refresh för dig som gått Rätt Fokus och är ett utmärkt tillfälle för att uppdatera dina kunskaper.

Utbildning

Ökat fokus i Skåne

För dig som redan har grunderna från ”Rätt fokus i styrelsearbetet” eller en liknande styrelseutbildning finns möjlighet att plöja djupare i särskilt intressanta styrelsefrågor i någon eller några av våra fortsättningskurser.

Utbildning

Kommande Rätt fokus

Läs mer om alla kommande kurstillfällen i Skåne och anmäl dig direkt via vår hemsida. Här hittar du datum och länkar till anmälan för vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet

Evenemang

Webbinarium - Styrelsens ansvar för varumärket

Varumärket ingår i ett bolags immateriella tillgångar och har ett högt värde för att bygga lojalitet, internt och externt. Vad är det som gör ett varumärke starkt? Dessa och fler frågor får du svar på av Micco Grönholm, varumärkesexpert i februari 2021.

Utbildning

Ekonomi för beslutsfattare – e-learning

Ett paket av digitala utbildningar som ger dig möjlighet att stärka dina färdigheter, när du skall förstå och analysera finansiella rapporter, bokslut och nyckeltal. 6 timmars filmbaserad e-Learning, som du kan se och arbeta med när som helst och var som helst under ett år! Se introduktionsvideon

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nu finns Master fokus även som onlineutbildning

Nu finns StyrelseAkademiens högre ordförandeutbildning även i onlineversion: "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning – online". Satsningen är ett led i att digitalisera StyrelseAkademiens utbud och att skapa ökad tillgänglighet över hela landet.

Nyheter

Så kan styrelsen lyfta företaget i sociala medier

Säg att du är ordförande i ett litet eller mellanstort företag. Hur kontrollerar du att företaget syns på rätt sätt i sociala medier? Pr-konsulten Edit Künstlicher arbetar dagligen med det, och hennes svar är något överraskande. Eller kanske inte.

Nyheter

Rådrum föreslås i företrädaransvaret

Företrädare för företag, exempelvis styrelseledamöter, bör få ett rådrum på två månader innan det personliga betalningsansvaret för skatter slår till. Det är ett av förslagen i en aktuell utredning.

Nyheter

Styrelsen avgör etiken kring AI

AI är varken gott eller ont. Det beror på hur dess etiska dilemman hanteras – och det avgörs bland annat i styrelserummen. Därför måste styrelser se till att AI-systemen utvecklas och används på ett sätt som ligger i linje med företagets värderingar.

Nyheter

Ny bok ger konkret AI-hjälp till styrelser

AI kommer att göra mänskligheten intelligentare. Men då krävs en stor insats och kompetenshöjning. Som tur är finns nu en bok som hjälper styrelser att strukturera sitt AI-arbete.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: