Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SKÅNE

Med drygt 880 medlemmar är vi Skånes ledande forum för professionell styrelseutveckling och utbildning.

Vi arbetar för att stärka skånska företags resultatförmåga genom en professionalisering av styrelsearbetet.

Läs mer om oss...

Evenemang

Webbinarium /Aktiviteter

Läs mer om alla våra intressanta aktiviteter och webbinarium .

Evenemang

Stora Styrelsedagen i Skåne 2022

I dag präglas världen av osäkerhet i form av krig, pandemi och inflation och omvärldsbevakning i styrelser blir allt viktigare. Är globaliseringen död? Vad händer med urbaniseringen? Blir hållbarheten lidande om vi går in i en lågkonjunktur? Välkommen till årets Stora Styrelsedag den 6 oktober kl 14:30.

Nyheter

Styrelseförmedling

Söker ni en extern ledamot till er styrelse? Vi erbjuder förmedling av Styrelseuppdrag! En väg till ett mer värdeskapande styrelsearbete är genom rätt bemanning av styrelsen. Har styrelsen en sammansättning i kunskap, erfarenhet och personlighet som är avvägt mot strategi och tillväxtagenda?

Nyheter

Styrelseutbildning för kommunalt och regionalt ägda bolag.

Vill ni lägga en gemensam plattform för ert framtida styrelsearbete och se till att alla har samma grund – men samtidigt få möjlighet att lyfta lite egna bransch- och bolagsspecifika frågor? Det ordnar vi gärna!

Nyheter

Ägarstyrd utveckling

Ägarstyrd utveckling - för dig och ditt bolag! Nu startar vi upp ett exklusivt medlemskap för ägare till bolag som omsätter som lägst 10 mkr. Vi erbjuder dig kunskap, erfarenhetsbyte och nätverk med andra ägare till skånska bolag.

Utbildning

Styrelseutbildningar -här hitta du alla datum

Våra populära utbildningar med erfarna lärare bidrar till ökad kompetens i styrelserummet! Våra fysiska och digitala utbildningsträffar är i full gång, läs mer här

Evenemang

Välkommen till en digital lunch den 29 sept kl 12 - 13 med Kajsa Knapp

Vill du träffa spännande personer över en lunch? Prata om ett ämne som du är intresserad av, ställa frågor och dela med dig av din egen erfarenhet?

Evenemang

Företagsvärdering - Frukostmöte 4 oktober

Företagsvärdering – vad är det som skapar värde? Frukostmöte i Helsingborg.

Evenemang

Företagsvärdering - Lunchmöte 4 oktober

Företagsvärdering – vad är det som skapar värde? Lunchmöte i Malmö

Evenemang

Stora Styrelsedagen i Skåne 2022 - 6 okt

I dag präglas världen av osäkerhet i form av krig, pandemi och inflation och omvärldsbevakning i styrelser blir allt viktigare. Är globaliseringen död? Vad händer med urbaniseringen? Blir hållbarheten lidande om vi går in i en lågkonjunktur? Välkommen till årets Stora Styrelsedag den 6 oktober kl 14:30.

Evenemang

Utbildning- Hur ska styrelsen agera när bolaget får betalningsproblem? 19 okt kl 9 - 12

Hur skall en styrelseledamot handla när bolaget får betalningsproblem? För att rädda värden! För att rädda det egna skinnet!

Evenemang

Välkommen till medlemsträff den 19 oktober kl 16.00 - 18.30

Är du ny eller ”gammal” medlem och vill veta mer om StyrelseAkademien och vad som ingår i ditt medlemskap? Då ser vi fram emot att träffa dig och att berätta mer om StyrelseAkademien, vår vision och vårt syfte.

Utbildning

Bli en certifierad ledamot i höst!

Vill du utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete och dessutom certifiera dig som ledamot? Vill du bidra på rätt sätt och med rätt frågor kring styrelsebordet? Rätt Fokus i Styrelsearbetet är vår mest populära utbildning. Välj mellan online eller klassrum i hela Sverige.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Effective company directorship - online education

Boardroom professionalism is an essential ingredient for business success, regardless of industry and company size.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: