Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SKÅNE

Med drygt 800 medlemmar är vi Skånes ledande forum för professionell styrelseutveckling och utbildning.

Vi arbetar för att stärka skånska företags resultatförmåga genom en professionalisering av styrelsearbetet.

Läs mer om oss...

Evenemang

Program "Hur rustar jag mig inför mitt första uppdrag"

Hur profilerar jag mig för styrelseuppdrag? Läs mer om StyrelseAkademien Skånes program för medlemmar som gått Rätt Fokus och tagit certifikatet.

Evenemang

Introduktionsmöte Ägarstyrd utveckling

Vill du ta ditt bolag till nästa nivå? Då är du varmt välkommen till StyrelseAkademien Skånes medlemskap exklusivt för ägare till bolag som omsätter lägst 10 mkr. Vill du veta mer anmäl dig till någon av våra digitala informationsträffar.

Evenemang

Webbinarium /Aktiviteter

Läs mer om alla våra intressanta aktiviteter och webbinarium under hösten och mer kommer: Medlemsträff 14 sep, Styrelsedilemma 21 sep, Stora Styrelsedagen 7 oktober, Nya LAS- vad innebär det för dig som arbetsgivare 13 okt, "Styrelsens ansvar för hållbara affärer" 28 okt, Utbildning Inkludering och mångfald 24 nov,"Styrelsedilemma" 15 dec.

Nyheter

Styrelseförmedling

Söker ni en extern ledamot till er styrelse? Vi erbjuder förmedling av Styrelseuppdrag! En väg till ett mer värdeskapande styrelsearbete är genom rätt bemanning av styrelsen. Har styrelsen en sammansättning i kunskap, erfarenhet och personlighet som är avvägt mot strategi och tillväxtagenda?

Nyheter

Ägarstyrd utveckling

Ägarstyrd utveckling - för dig och ditt bolag! Nu startar vi upp ett exklusivt medlemskap för ägare till bolag som omsätter som lägst 10 mkr. Vi erbjuder dig kunskap, erfarenhetsbyte och nätverk med andra ägare till skånska bolag.

Utbildning

Kommande Rätt fokus

Läs mer om alla kommande kurstillfällen i Skåne och anmäl dig direkt via vår hemsida. Här hittar du datum och länkar till anmälan för vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet OBS uppdaterat med utbildningstillfällen för hela 2021, både fysiska utbildningar och digitala.

Evenemang

Ägarstyrd utveckling - Tema "Ägardirektiv" 26 okt kl 17.00 - 20.00

Grunden till professionell bolagsstyrning ligger i ägardirektivet där ägarna tydliggör hur de ser på sitt ägande. Ägardirektivet är nyckeldokumentet som verksamheten vilar på. Kristina Jarring Lilja, ordförande i StyrelseAkademien Skåne ger dig kunskap om ägardirektivets viktiga roll och praktiska tips för att ta fram ett tydligt ägardirektiv för ditt bolag. 26 okt kl 17.00- 20.00 OBS exklusivt för deltagarna i Ägarstyrd utveckling OBS

Evenemang

"Styrelsens ansvar för Hållbara affärer." 28 okt 17.00 - 20.00

I en tid där hållbarhet diskuteras kontinuerligt med ett allt större fokus uppstår flera frågor. Bland annat vilken roll har styrelsen? Dessa och fler frågor får du svar på av Anna Nambord, Chef Hållbara affärer inom Wihlborgs Fastigheter den 28 okt kl 17.00- 18.15

Evenemang

Den nya Visselblåsarlagen träder i kraft den 17 dec. Seminarium 16 nov kl 17-20

Interna oegentligheter drabbar företag och organisationer varje år. Så länge dessa fall inte upptäcks riskerar skadorna att bli större. För organisationer med fler än 50 anställda, samt för offentlig sektor, behöver en visselblåsarfunktion inrättas för att möta det kommande lagkrav som väntas träda i kraft redan den 17:e december.

Evenemang

Hållbarhetsstrategiskt arbete ur styrelseperspektiv 7 dec kl 17.00 - 20.00

Hållbarhetsstrategiskt arbete ur styrelseperspektiv. Men hur gör man? Varmt välkommen till en kväll där du får tips och tricks av Sophie Persson. Tisdag 7 dec kl 17.00 - 20.00

Evenemang

Webbinarium "Styrelsecase" 15 december 17-18.30

Vill du träna dig i praktiskt styrelsearbete? Då är detta event för dig, utifrån ett verkligt case kommer du i form av ett styrelsemöte få delta och komma fram till en lösning.

Utbildning

Varmt välkomna till en utbildning som ger dig verktyg så att du och din styrelse kan arbeta med D&I! 24 nov kl 09.00 - 12.00

Varmt välkomna till ett en utbildning som kommer att ge dig verktyg så att du och din styrelse kan arbeta med Mångfald & Inkludering! Vi kommer att utbildas av Sofia Appelgren, Grundare Mitt Liv AB (svb) samt Kristofer Eklundh, Affärsutvecklingschef Mitt Liv AB "Världen förändras snabbt, Sverige förändras - Hänger vi med?

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan av Vägledning till god styrelsesed har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

Nyheter

Nyhet! Utbildning i hybridformat: Styrelseledamot i noterade bolag

Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Vår utbildning motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Nyheter

Ökat fokus: Strategi ur ett styrelseperspektiv - 21 oktober

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att arbeta med bolagets långsiktiga tillväxt. Under en heldag får du lära dig hur styrelsen kan arbeta med det strategiska arbetet och möta framtiden på ett framgångsrikt sätt.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: