Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Datum för Stora Styrelsedagen: 31 oktober 08.30-12.30

Plats: Textile Fashion Center

Deltagaravgift: Endast för medlemmar. Inte medlem? Bli medlem i samband med anmälan. Tecknar du medlemskap (1500 kr) så blir du medlem 2019 på "köpet". 

Värd: SEB

Anmälan: Klicka här!

 

 

Förening

Styrelsedagen med tema "Artificiell Intelligens (AI)" för datadrivna affärer

Hur fattas framtidens beslut - är AI svaret? 

Ge plats för Artificiell Intelligens i styrelsen" 

Vad är det som gör att utvecklingen av och intresset för AI (artificiell intelligens) accelererar i en allt högre takt just nu? 

Artificiell intelligens, AI, är ett av vår tids mest fantasieggande områden. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen.

Amazon utmanar Google, Apple, Facebook och Microsoft om vem som ska leda världsracet kring artificiell intelligens. I Sverige storsatsar Wallenbergarna.

Marcus Wallenberg säger ”det första steget är insikt och kunskap. AI kommer påverka oss alla. Lär känna den och lär känna din väg framåt.” Men tekniken räcker inte som lösning. Det måste finnas människor som kan ta rätt beslut för sina företag, med AI i ryggen som informationskälla. Är det dags att ge plats för AI i styrelsearbetet?

Välkommen till en inspirerande Styrelsedag med Amer Mohammed (Stena Line) om "The Autonomous business". Kenneth Qfvarnström (Brainforest) och Emma Kinnås (techföretaget Zalster) ger oss insikt om hur affärsnytta realiseras innan Niklas Hedin (Centiro Solutions) gästtalar och modererar årets styrelsedebatt. 

Missa inte möjligheten att knyta nya affärskontakter och få nya perspektiv på att ta styrelsevägen till bolagsutveckling.

 Observera! Styrelsedagen är exklusivt för medlemmar.

Inte medlem? Erbjudande! Teckna medlemskap i samband med anmälan (Kryssa i "Jag vill bli medlem" längst ned och välj förening Sjuhärad) så erbjuder vi medlemskap som sträcker sig till 20191231 för 1600 kronor (15 månader till priset av 12 månader). Rabatt för student- och seniormedlemskap.

Nationella partners: