Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

4 mars 2022

Förening

Styrelseakademien Sverige står bakom ecoDa:s uppmaning till ledamöter i ryska och vitryska bolag

svante forsberg
Europeiska styrelseledamöter i ryska och vitryska bolag bör ompröva sin roll och sitt ansvar givet den ryska invasionen av Ukraina – en uppmaning som Styrelseakademien Sverige står bakom.

Styrelseakademien Sverige är medlem, och Sveriges representant, i den europeiska paraplyorganisationen för styrelsefrågor Ecoda som uppmanar europiska styrelsemedlemmar i ryska och vitryska bolag att, utifrån sin individuella situation, aktivt överväga och ompröva sin roll och sitt ansvar som styrelseledamot i dessa bolag med utgångspunkt i de grundläggande principerna om demokratiska fri- och rättigheter. Denna uppmaning backar Styrelseakademien Sverige upp fullt ut.

För ytterligare frågor kontakta Styrelseakademiens styrelseordförande Svante Forsberg, svante.forsberg@styrelseakademien.se

Nationella partners: