Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Till hösten kommer våra uppskattade frukostmöten tillbaka! Vi hoppas att få se dig där.

Se alla tillfällen och boka din plats redan nu i vår kalender.

Förening

Våra fysiska frukostträffar kommer tillbaka till hösten

När pandemin slog till valde vi snabbt att agera och pausa våra fysiska frukostträffar som vi under flera år erbjudit våra medlemmar och andra intresserade varje månad. Vi upplevde en stor efterfrågan på aktuella ämnen kopplade till just pandemin och den specifika situation den försatte oss i. Vi bestämde oss för att på bästa möjliga sätt fortsätta fortsatt stötta våra medlemmar med relevant kunskap och inspiration och kastade oss in i den digitala världen.

Under första pandemiåret, april 2020 till april 2021 producerade vi 18 webbinarium med totalt ca 2 000 deltagare. Vi la även ut inspelningar av dessa webbinarium på vår Youtube-kanal och nådde ut till ännu fler. 

Vi fick mycket fin respons på dessa webbinarium, men många sa också att de saknade att träffas och mingla, knyta kontakter. Då la vi till ett digitalt mingel innan våra webbinarium. Deltagarna slussades in i mindre digitala mötesrum och fick möjlighet att mingla innan föreläsningen.

Nu ser vi möjligheten att återuppta vårt fysiska frukostmötekoncept och har tagit fram ett fint program för hösten 2022.

Efter sommaren drar vi igång igen med månatliga fysiska frukostmöten med mingel, intressanta och inspirerande föreläsningar på fyra orter i vårt område - Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Vi bjuder våra medlemmar på dessa möten. Du som inte är medlem är också välkommen att ta del av nätverket och föreläsningarna men mot en mindre kostnad (100 kr).

Eftersom vår förening sträcker sig över ett stort geografiskt område (från Örnsköldsvik hela vägen upp genom Västerbotten och Norrbotten) så vet vi att vi har medlemmar som inte har möjlighet att delta på dessa fysiska träffar. Det finns också många som föredrar det digitala formatet eller ser det som ett fint komplement. Därför kommer vi även att fortsätta med intressanta webbinarium.

Så varmt välkommen till våra fysiska - och digitala - träffar under hösten! 

Se hela utbudet i vår kalender, välj Övriga aktiviteter och förening Norr. 

Nationella partners: