Filtera på:




StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening
Exklusivt erbjudande till våra medlemmar:

Teckna en ettårsprenumeration på Vd-tidningen och gå kostnadsfritt på VD-Dagen 2019



Vd-dagen är en exklusiv konferens med ledande föreläsare som ger dig nya redskap så att du kan lyckas ännu bättre med ditt jobb som vd, nå era mål och öka lönsamheten för din verksamhet. Fokus i år ligger på hur du gör för att öka tillväxten på ditt företag. Dessutom är konferensen en mötesplats för dig där du kan utbyta tankar och erfarenheter med personer i samma ansvarsställning som du har.

Vd-dagen genomförs den 1 oktober 2019 i den exklusiva miljön på Grand Hotel i Stockholm där den välkända Vinterträdgården i huvudsak kommer att fungera som konferenslokal. En sittande trerätters-lunch i den vackra Spegelsalen ger dig också goda möjligheter till givande samtal. Som deltagare kommer du att få tillgång till en unik sammanställning av presentationerna med bifogade fördjupande intervjuer med alla talare.

En biljett till VD Dagen kostar 12 500 kr (ex.moms), men du som medlem i StyrelseAkademien Norr har möjlighet att få en plats utan kostnad om du väljer att teckna en ettårsprenumeration på Vd-tidningen för 1100 kr

Anmälan:
norr@styrelseakademien.se

Först till kvarn gäller och du kommer att få svar via mail om du fått en plats eller inte.

Möjlighet att bo på Grand Hotel till 25 % rabatt via detta erbjudande finns så länge rum finns tillgängliga.
Vd-tidningen förser läsaren med strategisk kunskap som underlättar i vardagen och hjälper vd:n att utveckla företaget och sin egen roll.

Tidningen riktar sig till vd:ar, ledningsgrupper och styrelseledamöter i Sverige som vill utveckla sitt företag, sitt ledarskap och sin kompetens.

Vd-tidningen ger redskap för att hantera alla tänkbara ledningsfrågor. Den ger också inspiration och vägledning i frågor om det personliga ledarskapet.

Nationella partners: