Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 15 februari kl 07:45-09:00

Plats: Kafé Station, Umeå

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 
Ej medlemmar betalar 150 kr på plats via Swish.

Förening

Umeå frukostmöte 15 februari 2019:

Den oraka entreprenörsresan från köksbordet till Wall Street

”Din affärsplan överlever inte första kundmötet”, brukar man säga till många entreprenörer. Likväl är det många som kastar sig ut i den okända, men härliga entreprenörsresan. Men hur tar du din idé från köksbordet till en startup och sen en scalup som kan ta över världen?

Föreläsare: Maria Olofsson, verksamhetsledare och affärsutvecklare på Uminova Innovation, en av Sveriges bästa inkubatorer som sedan 2003 har gett affärsstöd till över 150 aktiebolag. Hon kommer berätta om metoder för att bygga tillväxtbolag, som exempelvis Lean-startup med fokus på effektiva framsteg, där inte affärsplanen ligger i fokus. Men också hur vikten av att omge sig med rätt kompetens, bland annat i form av styrelse, blir avgörande för att nå framgång.

Nationella partners: