Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 14 december kl 07:45-09:00

Plats: Kafé Station, Umeå

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 
Ej medlemmar betalar 150 kr på plats via Swish.

Förening

Umeå frukostmöte 14 december 2018:

Vill du växa dina internationella affärer? Business Sweden hjälper dig på vägen!

Politiken stoppar inte världsekonomin
Den globala ekonomin fortsätter att utvecklas väl och de flesta ekonomierna i världen har positiv tillväxt. Den goda omvärldskonjunkturen tillsammans med en svag krona gynnar svensk export. Riskerna i världsekonomin, såsom globalt handelskrig, snabbare räntehöjningar än väntat i USA och förtroendekris i tillväxtekonomier med stora underskott, har emellertid ökat. Business Swedens chefekonom Lena Sellgren ger sin bild av de globala ekonomiska utsikterna och riskerna. Vad betyder de ökade riskerna för våra företag i Sverige och i regionen?

Business Sweden erbjuder tjänster i alla skeden av ett företags internationalisering. Genom sin globala närvaro kan Business Sweden säkerställa att förutsättningarna för global försäljning finns på plats och erbjuder kvalificerad rådgivning till handfast etableringsstöd på en ny marknad. Katharina Saalo, Global affärsutvecklare på Business Sweden här i Västerbotten informerar oss om Business Sweden och hur de kan stötta våra regionala bolag i deras internationalisering.

Föredragshållare: Lena Sellgren Chief Economist, Katarina Saaloo Global Business Developer (SME)

Nationella partners: