Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 16 november kl 07:45-09:00

Plats: Elite Stadshotellet Luleå

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 

Ej medlemmar betalar 100 kr på plats via Swish. Faktura ej möjligt.

Anmäl dig här!

Förening

Luleå frukostmöte 16 november 2018:

Med världen som marknad

Mikael Nyström skulle ha föreläst på detta frukostmöte, men då han fått förhinder får vi nu lyssna till Daniel Enström, CTO Mobilaris Group.

Mobilaris är ett företag med basen i Luleå som arbetar med positioneringstjänster inom tre områden; Gruvor, Industri samt Nationell säkerhet – Mobilaris National Security. Det är ett företag byggt på en unik kombination av djup insikt i arbetet med allmän säkerhet och nationella säkerhetsmyndigheter runt om i världen. Genom långsiktiga relationer med myndigheter runt om i världen har Mobilaris kunnat bygga mycket kraftfulla och tekniskt avanserade lösningar som sparar liv genom att avslöja terrorister och andra brottslingar.

Föreläsare: Daniel Enström, CTO Mobilaris Group.
Daniel Enström har jobbat i mer än 15 år i olika positioner på Ericsson Research. Daniel har lett forskargrupper och organisationer över hela världen som producerar avancerade prototyper, koncept, patent och lösningar för framtida Ericssons produkter och tjänster inom många olika teknikområden.

 

Nationella partners: