Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns i hela Norrbotten, Västerbotten och norra Västernorrland och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Evenemang

Frukostmöte Luleå: Jens Lundström - Mina lärdomar av Start Ups

Jens Lundström, VD på Arctic Business och Arctic Ventures talar om erfarenheter och lärdomar av att jobba i och med små snabbväxande startups nationellt och internationellt. Han kommer särskilt beröra vikten av lednings- och styrelsearbete i unga bolag.

Evenemang

Frukostmöte Skellefteå: Once upon - snabbväxande lokalt företag på global marknad

Lyssna på Lina Anderssons spännande resa. 2017 grundade hon Once upon som nu vuxit till att ha ca 3 miljoner kunder i över 100 länder.

Evenemang

Webbinarium: Det viktiga ordförandeskapet samt tillkännagivande av kandidater till Guldklubban 2022

Spännande panelsamtal med tre av region Norrs vassaste ordföranden just nu - årets kandidater till Guldklubban 2022. Vilka de är tillkännages i början av sändningen!

Evenemang

Frukostmöte Umeå: Nya LAS - detta måste du ha koll på

Malin Ledin, arbetsrättsexpert på Almega, gästar nästa frukostmöte i Umeå för att berätta allt vi behöver känna till om de nya LAS-reglerna, bland annat om uppsägning.

Utbildning

Utbildning Skellefteå: Rätt fokus i styrelsearbetet

Nu har du chans att gå vår populära certifieringsutbildning på plats i Skellefteå. Denna kurs ger dig en trygghet och kunskaper du har nytta av direkt efter kursen - på nästa styrelsemöte!

Evenemang

Frukostmöte Örnsköldsvik: Att köpa ett bolag – vad behöver man tänka på då?

Välkommen på fysiskt frukostmöte där vi gästas av Cecilia på Gräddat i Norr och får ta del av hennes tips, råd och erfarenheter av att ta över en befintlig verksamhet.

Evenemang

Frukostmöte Umeå: Vad är nästa steg för CanMan?

På denna fysiska frukostträff får vi lyssna till en spännande företagsresa - Mobile Canning Sweden AB. Vd Tor Troéng berättar om tankarna kring tillväxt, utveckling och kompetens.

Evenemang

Frukostmöte Skellefteå: Digitaliseringens risker, styrelsens ansvar och lämpliga åtgärder

Varmt välkommen till en intressant och viktig frukost där vi gästas av Magnus Tjernström, Delägare och Platschef ATEA.

Evenemang

Frukostmöte Luleå med Partnerinvest

Varmt välkommen på fysisk frukostträff med mingel och föredrag om Partnerinvests verksamhet och hur man som regionalt riskkapitalbolag kan bidra till att stärka små- och medelstora bolag i Norr- och Västerbotten.

News

Frukostmöten 2022

Till hösten drar vi igång med våra fysiska frukostmöten igen! Varje månad på fyra orter bjuder vi in till frukost med affärsmingel och förmedlar strategisk kunskap genom intressanta föreläsningar. Varmt välkommen!

Medlem i fokus: Leif Lundgren

Medlem i fokus: Leif Lundgren, Viflow AB i Örnsköldsvik har arbetar för närvarande som ordförande i fyra bolag och som ledamot i två.

Evenemang

Webbinarium: Cybersäkerhet - trender och risker

I detta webbinarium berättar PwC:s experter Ylva Söderlund och Markus Ekström om den senaste utvecklingen inom cybersäkerhet, både vad gäller hotbilden och hur du kan minimera risker i din verksamhet.

Utbildning

Bli en certifierad ledamot i höst!

Vill du utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete och dessutom certifiera dig som ledamot? Vill du bidra på rätt sätt och med rätt frågor kring styrelsebordet? Rätt Fokus i Styrelsearbetet är vår mest populära utbildning. Välj mellan online eller klassrum i hela Sverige.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Effective company directorship - online education

Boardroom professionalism is an essential ingredient for business success, regardless of industry and company size.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: