Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tisdag 31 maj kl 18.00-21.00

Elite Stadshotellet
Hamngatan i Eskilstuna

Kostnadsfritt för medlemmar, övriga faktureras 495 kr exkl moms.

Kontakt
Jeanette Hellgren, jeanette.hellgren@styrelseakademien.se
Annica Åkerblad, annica.akerblad@elite.se

Antalet platser är begränsat, så skynda dig att anmäla dig!

Anmäl dig här

Förening

Vägen tillbaka från den tuffa pandmitiden

Vi har alla påverkats av coronapandemin på ett eller annat sätt. Det är inte bara hälso- och sjukvården som drabbats utan också våra ekonomier och samhällen och vårt sätt att leva. Pandemin har omkullkastat förutsättningarna för stora delar av turism- och besöksnäringen. Hela branschen har fått kämpa oerhört mycket för att överhuvudtaget kunna överleva och nu när restriktionerna har släppt och branschen sakta återhämtar sig så börjar en tid av att bygga upp branschen igen.

Susanne Sundelius är ägare av familjeföretaget Plevnagården i Malmköping. Hör henne berätta om tiden före pandemin då allt rullade på och företaget var lönsamt och välmående. När pandemin slog till och verksamheten tappade alla bokningar, vad gjorde hon för att överleva? Vad hände med bolagets tillgångar och med organisationen? Hur ser planen ut framåt? Hur har Susanne gjort för att orka ta sig igenom den svåra tiden?

Välkommen till ett runda bordsamtal med ett öppenhjärtligt samtal med Susanne och hennes väg tillbaka till det nya normala.

Vi bjuder på lättare förtäring under kvällen.

Nationella partners: