Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

I Jönköpings län har vi en aktiv förening med mer än 300 medlemmar som regelbundet träffas för att nätverka, dela erfarenheter och vässa vår styrelsekompetens. Du kan gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete och få hjälp med rekrytering av styrelseledamöter. Kort sagt, få bättre förutsättningar att skapa värde för ditt bolag.

Välkommen!

Anna Carendi
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Presentation StyrelseAkademien

Presentation av StyrelseAkademien Jönköping.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - Styrelseutbildning 2019

StyrelseAkademiens certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet SME 2019. Fyra tillfällen under året. 21 och 28 februari, 25 april och 7 maj, 26 september och 3 oktober, 21 och 28 november.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Utbildning

Rätt Fokus Alumniträffar 2019 Jönköpings län

3 Alumniträffar Rätt Fokus 2019 på RC Sports & Business i Jönköping. Läs mer om tider och teman här.

Utbildning

StyrelseAkademien Jönköpings län på Höglandets regi

Styrelsenätverk för Små- och medelstora företag med fyra träffar 2019 under ledning av vår Rätt Fokus utbildare Marie Morinder. Plats Eksjöhovgård i Sävsjö. Flera företagsbesök med föreläsningar i Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Sävsjö i samarbete med våra partners näringslivsbolagen på dessa orter.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Gnosjöregionens näringslivsbolag kommer vi att genomföra styrelseträffar under 2019.

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2018

Bilder från Stora Styrelsedagen 2018

Evenemang

StyrelseFrukost 19 februari 2019 i Jönköping

StyrelseFrukost 19 februari 2019 kl. 07.30–09.00 på Noga AB i Jönköping. Tema: Vad behöver styrelsen känna till om digital kommunikation?

Evenemang

StyrelseFrukost 27 februari 2019 ett samarrangemang med SEB i Jönköping

StyrelseFrukost 27 februari 2019 kl. 07.30 – 09.00 på SEB i Jönköping. Möte med Robert Bergqvist Chefekonom SEB.

Evenemang

StyrelseFrukost 6 mars 2019

Tema: Brexit - hur påverkar detta oss? Föreläsare Cathrine Danin, makroekonom hos Swedbank med särskilt fokus på Storbritannien och Brexit.

Evenemang

StyrelseCafé 20 mars 2019

StyrelseCafé 20 mars 2019 kl. 17.30-19.30 på Svenstigs AB i Värnamo Jan Svensson, Ordförande Fagerhult AB.

Evenemang

StyrelseFrukost 10 april 2019 + Föreningstämma på Glimstedt

Tema: Styrelsens ansvar för digitaliseringen - vad kan jag göra idag? Föreläsare Anders Nyström grundare NY Collective i Jönköping. Vi träffas på Swedbank i Jönköping.

Nyheter

Nytt förslag kan öppna för fakturering av styrelsearvoden

StyrelseAkademien har idag skickat in en hemställan om lagändring till regeringskansliet. Syftet med förslaget är att återigen göra det möjligt för styrelseledamöter att fakturera för styrelsearbete genom bolag. – Det här är en viktig fråga både för styrelseproffs som yrkesgrupp och för svenskt näringsliv. Vill vi ha tillväxt måste vi ha kompetenta styrelseledamöter som driver bolag framåt, säger StyrelseAkademiens vd Maria Öhman.

Nyheter

Så hanterar du din digitala panik

Den snabba digitala utvecklingen oroar många, inte minst styrelseledamöterna. Man måste hänga med – men hur gör man? Judith Wolst ger sina bästa tips.

Nyheter

Tykoflex ägare vill växa på export - Ny extern ordförande visar vägen

Familjeföretaget Tykoflex har gått igenom ett generationsskifte och står nu i begrepp att ta ett stort exportkliv. Ägarna tar då hjälp av en extern styrelseordförande som redan har gjort den resan.

Nyheter

SA Västsverige blev Årets förening 2018

Utmärkelsen ”Årets förening” gick i år till StyrelseAkademien Västsverige för deras föredömliga arbete inom flera områden. – En sann vinnare, konstaterade StyrelseAkademien Sveriges ordförande Per Westerberg när han överlämnade priset till Västsveriges ordförande Rigmor Öberg.

Nyheter

Ossian Ekdahl får uppdrag att utveckla europeisk bolagsrapportering

Ossian Ekdahl, ledamot i styrelsen för StyrelseAkademien Sverige och Chef Ägarstyrning på Första AP-fonden, har utsetts till att ingå i styrgruppen för en europeisk satsning på icke-finansiell bolagsrapportering: European Corporate Reporting Lab.

Nyheter

Kristina Jarring Lilja: "Jag är förtroendekapitalist"

Hon kallar sig förtroendekapitalist. När Kristina Jarring Lilja tar plats i en styrelse, delar hon med sig av sitt eget förtroendekapital till det bolag där hon har uppdrag. Att bygga förtroendekapital är i sig en konst. En konst som Kristina Jarring Lilja lärt sig under många år på olika chefsposter inom detaljhandeln, och genom en rad styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: