Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

I Jönköpings län har vi en aktiv förening med mer än 300 medlemmar som regelbundet träffas för att nätverka, dela erfarenheter och vässa vår styrelsekompetens. Du kan gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete och få hjälp med rekrytering av styrelseledamöter. Kort sagt, få bättre förutsättningar att skapa värde för ditt bolag.

Välkommen!

Anders Nyström
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Presentation StyrelseAkademien

Presentation av StyrelseAkademien Jönköping.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - Styrelseutbildning 2019

StyrelseAkademiens certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet SME 2019. Fyra tillfällen under året. 21 och 28 februari, 25 april och 7 maj, 26 september och 3 oktober, 21 och 28 november.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Utbildning

Rätt Fokus Alumniträffar 2019 Jönköpings län

3 Alumniträffar Rätt Fokus 2019 på RC Sports & Business i Jönköping. Läs mer om tider och teman här.

Utbildning

StyrelseAkademien Jönköpings län på Höglandets regi

Styrelsenätverk för Små- och medelstora företag med fyra träffar 2019 under ledning av vår Rätt Fokus utbildare Marie Morinder. Plats Eksjöhovgård i Sävsjö. Flera företagsbesök med föreläsningar i Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Sävsjö i samarbete med våra partners näringslivsbolagen på dessa orter.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Gnosjöregionens näringslivsbolag kommer vi att genomföra styrelseträffar under 2019.

Evenemang

Stora Styrelsedagen 2018

Bilder från Stora Styrelsedagen 2018

Evenemang

StyrelseCafé 17 september 2019

StyrelseCafé 24 april 2019 kl 17.30 – 20.00 i samarbete Qnister AB.

Evenemang

19 september 2019 kl 17.30 – 19.30 Konstsmide i Gnosjö

19 september 2019 kl 17.30 – 19.30 besöker vi Konstsmide i Gnosjö som presenterar sitt företag och sitt styrelsearbete samt föreläsning av inbjuden extern föreläsare.

Styrelsenätverk 25 september 2019

Styrelsenätverk 25 september 2019 kl. 17–20 på Höglandet i samarbete med Nuvab och SNAB.

Rätt fokus i styrelsearbetet SME 26 september och 3 oktober 2019

26 september och 3 oktober 2019 kl. 9.00–17.00 Rätt Fokus SME (certifieringsutbildning) på Gummifabriken i Värnamo.

Bufab i Värnamo 22 eller 23 oktober 2019

22 eller 23 oktober 2019 kl. 17.30–19.30 besöker vi Bufab i Värnamo som presenterar sitt företag och sitt styrelsearbete samt föreläsning av Anders Bulow, Mellby Gård AB.

Nyheter

Almedalen 2019

Snart drar 2019 års Almedalsvecka igång. Är du på plats i Visby och är intresserad av styrelsefrågor? Kom till seminarierna som StyrelseAkademien arrangerar respektive deltar på. Välkommen!

Nyheter

Nytt mål om styrelsearvode

Högsta förvaltningsdomstolen har ett nytt mål på sitt bord som rör styrelsearvode. Denna gång är parterna Skatteverket och en enskild advokat. Frågan gäller huruvida advokatens arvode som styrelseordförande ska klassas som inkomst av tjänst eller som inkomst av näringsverksamhet.

Nyheter

Intervju med nya ordförande Svante Forsberg

Fallskärmsjägare och brandmän är inga tuffingar. Det säger Svante Forsberg – och han refererar till sig själv. I ungdomen var han nämligen båda, och till skillnad från alla andra ordföranden i StyrelseAkademien före honom kan han skryta med att ha förlöst sju barn. Det lärde honom att vara ödmjuk, samarbeta – och att behålla lugnet. 

Nyheter

Svante Forsberg ny styrelseordförande

Svante Forsberg är ny styrelseordförande för StyrelseAkademien Sverige. Han utsågs vid föreningsstämman den 21 maj. Han efterträder Per Westerberg som har haft posten i tre år.

Nyheter

Vd orsakade skada - styrelsen fick betala

Ett mindre familjeägt företag med externa styrelseledamöter gick i konkurs. Då visade det sig att vd i flera år hade undanhållit för styrelsen att ekonomin var mycket ansträngd. Efter konkursen riktades krav mot styrelsen. Domstolen fann styrelsen ansvarig, eftersom den hade brustit i undersökningsplikten.

Nyheter

Styrelseutvärdering valberedningens bästa verktyg

Allt fler företagsägare ser potentialen med att ha en extern styrelse. Nu gäller det att ta nästa steg: en professionell valberedning. Den behöver i sin tur en bra utvärdering som verktyg.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: