Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

 

Förening

Den 28 mars gästades vi av 

Magdalena Gerger, VD på Systembolaget sedan sommaren 2009

Samt Eva Högdahl, VD på Almi Företagspartner Mitt. 

Över 50 personer kom och lyssnade när Magdalena berättade om hur hon tillsammans med de 5000 anställda har vänt Systembolagets något skamfilade anseende till att ha toppvärden både vad gäller Nöjd Kund Index och även hur de anställda gillar att gå till sitt jobb. Magdalenas anförande började med hennes uppväxt på Frösön i Jämtland och hur hon jobbar med ledarskap, medarbetarskalp och styrelsearbete.

Efter att vi ätit soppa så tog Eva Högdahl vid och talade om den undersökning som ALMI just har presenterat som visar att antalet kvinnor i styrelser ökar men att Jämtlands län halkar efter, antalet kvinnor på styrelseposter har endast ökat med 7 % senaste 5 åren mot en ökning på 25 % i riket. Intressant diskussion om mångfald i styrelser uppstod.

Vi tackar bägge föreläsarna för en mycket givande kväll   

 23MARS2

 
 

Nationella partners: