Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÄMTLAND

Jämtlands län ligger i topp när det gäller nyföretagande. Men flertalet är småföretagare som skulle behöva hjälp att lyfta blicken och tänka mer långsiktigt och strategiskt. Då är vi ett forum som lyfter styrelsefrågor, utbildar, nätverkar och gör dig bättre rustad att möta framtiden.

Läs mer om oss…

Rätt Fokus i Styrelsearbetet SME 22-23 november Östersund

Den 22 till 23 november genomför vi utbildningen Rätt Fokus i Styrelsearbetet. En grundutbildning och certifiering i styrelsearbete. Två lärorika dagar som bidrar till ett långsiktigt värdeskapande arbete. Läs mer här och anmäl dig idag!

Save The Date - Guldklubban - 24 oktober 2022

Det regionala nomineringsarbetet har mynnat ut i en kandidat som får möjlighet att vinna den nationella utmärkelsen Guldklubban. Under kvällen uppmärksammar vi denna person, inspireras av förtjänstfullt ordförandeskap och minglar med matigt tilltugg.

Kvällsevent - Hållbart styrelsearbete - 10 oktober 2022

Styrelseakademien Jämtland inbjuder tillsammans med Deloitte till kvällsevent: Hållbart styrelsearbete med exemplet Lundstams - Hur kan styrelse, ägare och företagsledning jobba på ett vinnande och hållbart sätt?

Rätt Fokus i Styrelsearbetet SME 9-10 maj Campus Östersund. OBS! UPPDATERAD PLATS

Den 9 till 10 maj genomför vi utbildningen Rätt Fokus i Styrelsearbetet. En grundutbildning och certifiering i styrelsearbete. Två lärorika dagar som bidrar till ett långsiktigt värdeskapande arbete. Läs mer här och anmäl dig idag!

Save the Date – Kvällsevent STYRELSEARBETE I STARTUP-bolag 9 maj. OBS! UPPDATERAD PLATS

StyrelseAkademien Jämtland i samarbete med PEAK Innovation bjuder in till kvällsevent på temat – Hur kan du som ägare eller styrelsemedlem i ett startup-företag bygga och säkra värden under resans gång.

INSTÄLLT - Rätt Fokus i Styrelsearbetet KOM 11-12 maj Campus Östersund

Den 11 till 12 maj genomför vi utbildningen Rätt Fokus i Styrelsearbetet KOM. För dig som vill utveckla och certifiera dina kunskaper för styrelsearbete i kommunalt och landstingsägda bolag. Två lärorika dagar som bidrar till ett långsiktigt värdeskapande arbete. Läs mer och anmäl dig här.

Utbildning

Bli en certifierad ledamot i höst!

Vill du utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete och dessutom certifiera dig som ledamot? Vill du bidra på rätt sätt och med rätt frågor kring styrelsebordet? Rätt Fokus i Styrelsearbetet är vår mest populära utbildning. Välj mellan online eller klassrum i hela Sverige.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Effective company directorship - online education

Boardroom professionalism is an essential ingredient for business success, regardless of industry and company size.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: