Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Du är hjärtligt välkommen på en medlemslunch där vi dels får chansen att uppdatera oss om vad som är på G inom StyrelseAkademien Gävleborg och dels tillfälle att nätverka.

Vid samtliga medlemsluncher är tanken att vi skall få lyssna på erfarenheterna från styrelsearbete av någon som gjort ”resan”.

”Hur får man en semiprofessionell organisation med majoriteten ideella ledare och en ideell styrelse att dra åt samma håll och hur hanterar man alla de framgångsförväntningar som finns trots att ekonomin har varit mycket ansträngd? Det är två stora utmaningar som Gefle IF FF har brottats med under de senaste åren.  Kom och lyssna på klubbdirektören David Norell-Hussein som tillsammans med klubbens ordförande, Malin Rogström, berättar om hur Gefle IF FF arbetar med att vända den negativa trenden för att fortsatt ha dels en seniorverksamhet med elitambitioner liksom att vara Gästriklands största barn- och ungdomsidrottsförening.”
12-12:45 lunch på Gavlerinken
12:45 kort rundvandring på Gavlevallen
Ca 13-13:40 Att leda en semiprofessionell verksamhet och dess utmaningar - kort dragning och dialog

Tid: 12.00-13.40

Kostnad: Själva mötet är kostnadsfritt men var och en betalar sin lunch.

Varmt välkommen med din anmälan, via länken till vänster.

Nationella partners: