Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Erik Jonzon

Förening

Ny regionsansvarig i Uppsala

Erik Jonzon är Styrelseakademiens nya regionsansvarig i Uppsala. Han ser fram emot att bjuda in länets bolag och ledamöter till seminarier, matchmakingevent samt styrelseutbildningar.

Uppsala är en stad med stark tillväxt och det är något Styrelseakademien Stockholm/Uppsala vill ta tillvara på. Därför har intresseorganisationen nu gett Erik Jonzon uppdraget att utveckla verksamheten i länet.

– Det har skett en explosionsartad tillväxt här i Uppsala och Styrelseakademien behövs. Därmed känns det väldigt kul att nu få chansen att erbjuda länets ledamöter och ordföranden både vidareutveckling och nätverkande, säger han.

Erik Jonzon, som tillbringat större delen av sitt liv i Uppsala, har en bakgrund inom marknadsföring samt sälj. Idag är han egenföretagare och sitter som ledamot i tre styrelser.

– Det är uppenbart när man kommer från näringslivet hur viktigt det är med ett professionellt styrelsearbete och att inte enbart ha familjemedlemmar runt bordet. Det kan vara läskigt att släppa in någon utifrån men om bolag ska växa är det ofta just det som behövs.

Erik Jonzon ser också fram emot att driva frågan om vikten av ett tidigt styrelsearbete hos de nystartade bolagen i länet.

– Många kommer igång lite väl sent med sitt styrelsearbete. Jag tycker det är viktigt att tidigt sätta standarden för en strukturerad styrning, det har man mycket att vinna på.

Under 2019 planeras bland annat ett nytt matchmakingevent och eventuellt en styrelsevecka. – Jag lovar att berätta mer så snart jag kommit igång och lagt planerna för det nya året, avslutar han. 

Text: Malin Nyberg

Nationella partners: