Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Information om After(board)work

PLATS
Vi är på olika platser varje gång, håll utkik i din mejl för inbjudan.

KONTAKT
Anneli Ehrling, anneli.ehrling@styrelseakademien.se
08-400 250 10

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan. Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på stockholm@styrelseakademien.se

Förening

Hotell At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

After(board)Work

Mingel och nätverkande för medlemmarna i StyrelseAkademien Stockholm!

Varje vår och höst arrangerar vi ett antal After(board)work för våra medlemmar, första tisdagen varje månad i Stockholm och sista onsdagen i månaden i Uppsala. Du får tillfälle att träffa styrelsekollegor, engagerade inom föreningen och många nya bekantskaper. Passa på att mingla, nätverka, och ställa frågor!

Vi är på olika platser varje gång och försöker hitta nya intressanta platser där du inte varit förut. Vi ser gärna att du anmäler ditt deltagande, men ett och annat spontant drop in är också trevligt. Och bjud gärna med personer från ditt nätverk du tror skulle må bra av lite After(Board)Work. De behöver inte vara medlemmar.

Det händer att vi bjuder in företagare och entreprenörer i nätverk från t ex Serendipity, SUP46, Connect och Företagarna för att matcha styrelsekompetens med ägare vilket skapar en dynamisk mötesplats för nätverkande, erfarenhetsutbyte och matchmaking.

Speakers’ Corner* – Alltid på After(board)work

Har du något att förmedla, en fråga eller kanske en omvärldsanalys du vill dela med andra medlemmar på några minuter? På vår After(board)work har vi varje gång ett Speakers Corner och vill med detta uppmuntra er att på ett interaktivt sätt få svar på en fråga eller förmedla en åsikt. Du är välkommen att kontakta medlemsansvarig Anneli Ehrling på anneli.ehrling@styrelseakademien.se, så upprättas en lista med de som vill vara med och bidra. Kom ihåg att det inte finns några dumma frågor och att en kontroversiell åsikt ofta kan leda till intressanta diskussioner!

Välkommen!

Alla datum

Här hittar du alla datum för våra medlemsevent

--------------------------

Tidigare lokaler:
Surfers
Proseccobaren
Hotel Kung Carl
Sturebaren
Hillenberg
Downtown Camper
Sophies, Bank Hotel
Haymarket
Sturehof
Knut Bar
M/S Molly
Brasseriet, Kungliga Operan
Zink Grill
Carousel
La Boqueria
Atelier 23
At Six
Dramatenterrassen
Prinsen
Riche
Eataly
Nobis hotel
Nosh and Chow
Penny & Bill
Videgård 
Miss Clara
Vau De Ville
Arnold´s
Hobo
Rosendals Wärdshus
Mr Voon
m.fl.

Nationella partners: